Wij zoeken ouders voor een net 5 jarig meisje dat klein van stuk is, 97cm lang. Daarnaast heeft ze een lichte vorm van rickets (Engelse ziekte). Ze is introvert maar communiceert prima met de mensen die ze kent. Kan goed met andere kinderen opschieten, vindt buiten spelen heerlijk, houdt van muziek en platenboeken bekijken. (Alleenaanvragers kunnen niet op dit kindje reageren)

Wij zoeken ouders voor een bijna 4 jarig meisje. Ze heeft een hydatoncus (cyste) in een van de partes temporalis. Dit uit zich door een bult voor het oortje. Het betreft een extrovert meisje dat in een pleeggezin woont en goed kan opschieten met de andere kinderen daar. Ze zingt eenvoudige versjes, imiteert graag volwassenen.

Wij zoeken ouders voor een ruim 3,5 jaar oud jongetje geboren met een hemangioom op één wangetje. (het hemangioom beslaat het grootste gedeelte van zijn wang) Een wat verlegen kindje maar met stralende oogjes. Woont in pleeggezin waar hij goed met iedereen kan opschieten. Spreekt goed en is snel in reageren.

02-05-2014: Wij zoeken ouders voor een 45 maanden oud jongetje, waarbij een hydrocephalus is geconstateerd op baby leeftijd. Het hoofd is niet zichtbaar vergroot en zijn ontwikkeling verloopt normaal. Zijn rechter beentje is minder krachtig dan het linker beentje, waardoor zijn loop niet helemaal stabiel is. Zijn rechter armpje is ook minder krachtig: rechter kant wordt beschreven als ‘mild hemiparese’. Het betreft een levendig, vrolijk mannetje dat goed met anderen kan opschieten.